Çukurova Lobisi Dergisi Temmuz- Ağustos 2018 Sayı: 57 çıktı. Okuyucusuyla buluştu…

Çukurova Lobisi Dergimiz, İmtiyaz Sahibi Ali Alper Çetin’in önderliğinde, Temmuz-Ağustos 2018 Sayı: 57 okuyucusuyla buluştu. Gündemin odağı ise: Malazgirt Muharebesi,  Oğuz Kağan mührü! Oğuz Kağan kimdir?

Dergi içeriğinde; Başyazı: Zaferlerin Ayı Ağustos, Malazgirt’ten Başkumandanlık Meydan Muharebesine-Ali Alper Çetin, Oğuz Kağan Mührü ve Derin Anlamı, Oğuz Kağan Kimdir? Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun, Sevgi üzerine ve hayata dair- Prof. Dr. Yakup İçingür, Ahmet Yesevi ve Atatürk çizgisi- Doç.Dr. Kürşad Zorlu, Orhun’dan Anadolu’ya Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun, Sanayi yatırımları yerinde sayıyor-Ali Alper Çetin, Alkış dergisinin 17. yılı kutlu olsun- Dr. Halil Atılgan, Musul’daki Yüzbaşım Konya’daki Abayım- Bekir Dağsever, Üçler Yediler Kırklar (Türk Mitolojisi), Sarımsak Teyze- Ayça Öztorun, Piri Reis (Öykü)- Harika Ufuk, Türkmen Feryadı: BOZLAK – Ahmet Urfalı, Çağımızın hastalığı Alzheimer – İbrahim Baykan, Yaşar Cerit Şiirleri.

Dergimiz PDF’ leri Anasayfa “Yayınlarımız” menüsünden indirilebilir.

Ali Alper ÇETİN

Çukurova Lobisi İmtiyaz Sahibi

(Çukurovalılar Derneği Onursal Başkanı)