Hocaları Hocası Necdet Özkaya, Vefatının Sene-i Devriyesinde Kabri Başında Anıldı

Hocaların Hocası Necdet Özkaya, Vefatının Sene-i Devriyesinde, 3 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14.30’da Adana Asri Mezarlığında ki kabri başında anıldı.  Anma programına Eşi, Kızları, Damatları, Torunları, Kardeşleri, Yeğenleri, Arkadaşları ve Öğrencileri katıldı. Açılış konuşmasını emekli öğretmen Hayrullah Güven yaptı.

“Necdet Özkaya’nın vatan ve millet sevdalısı, Türk Milliyetçiliğinin yılmaz bir savaşçısı olduğunu ömrünün tamamını bu yolda harcadığını kendisinden çok şey öğrendiklerini ifade ederek yetiştirdiği insanlarda ki vefa duygusunun ne denli güçlü olduğunu burada toplanan insanlara bakarak daha iyi anladığını söyledi.”

Konuşmanın ardından İbrahim Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hatim duası yapıldı. Daha sonra söz alan öğrencisi Mehmet Gül” Bizler bugün Türk milliyetçisi isek Adana İmam Hatip Lisesinde Necdet Özkaya Hocamızdan aldığımız feyizle sahip olduk. Allah ondan bin kere razı olsun. Hocama Allah’tan rahmetler diliyorum.”

Anma programının sonunda ise konuklara lokum ikram edildi.

Mürşidimiz merhum Necdet Özkaya Hocamıza bin rahmet dileriz. Yapılan duaları Cenab-ı Hak dergah-ı izzetinde kabul buyursun. Ruhu şad, kabri nur, mekanı Cennet Olsun.

Haber: Çukurova Lobisi