Yayınlarımız

Çukurova Lobisi Dergisi

Çukurova Lobisi dergimiz basılı materyal dergidir. .
Kapak resminin altındaki PDF İndir bağlantısına tıklayarak indirebilirsiniz.

16 comments on “Yayınlarımız

1. Mehmet Tunç dedi ki:

Ali ağabey sevgi ve saygılarımla , işlerinde başarılar dilerim. Dişçi Yaşarın kardeşi Mehmet Tunç

Mehmedim,
      Uzun yıllar oldu. Dünya telaşı birbirimizden koptuk. Yaşar abin yine Burdur’da herhalde. Hasan Abin ile geçen yıla kadar görüşüyorduk, fakat bu ara görüşemedik.
      Mehmet, Ankara’ya geldiğinde mutlaka bekliyorum.
      Sevgilerimi iletir, gözlerinden öperim.

Onursal Başkan

2. hatice erdoğan dedi ki:

üniversite öğrencııyım tez hazırlıyrm bu yöre ile ilgili araştırma yapanlrla nasıl iletisime gecebilirim

3. hatice erdoğan dedi ki:

tez hazırlıyrm yayınladıgınız dergılerde feke ilçesi ile ilgili bilgiler var mı yada bu yore hakkında arastırma yapan kışilerle nası iletişime gecebilirim?

Sayın Hatice Erdoğan,
      Tez konusunu belirtmemişsiniz. Ancak Feke ile ilgili Çukurova Lobisi dergimizin Ocak-Şubat-Mart-2013 sayısı sizin tez hazırlamanıza yardımcı olur. Bu dergimizi materyal olarak alabileceğiniz gibi, Web sitemizin Anasayfa “Yayınlarımız” menüsünden PDF olarak indirebilirsiniz.
      Başarılar diliyoruz. Sevgiler

Ali Alper Çetin
      Çukurovalılar Derneği
      Onursal Başkan

4. mehmet dedi ki:

osmanıye kadirliden yazıyorum .dergıye nereden nasıl ulaşabılırız bılgılendırırsenız cok cok memnun oluruz
    saygılarımızla..

Sayın Mehmet Eski,
      Çukurova Lobisi dergimizin Kadirli Temsilcisi, Sıla Gazetesinden Efendi Erkayıran’dır. Kendisine ulaşırsanız temin edebilirsiniz.Kadirli Gazetesi Mesul müdürü Yüksel İbicioğlu’da size dergi verebilir.
      Temin edemediğiniz takdirde postayla gönderebiliriz. İlginize teşekkür ediyor, sevgilerimizi iletiyoruz…
      Çukurovalılar Derneği Genel Başkanı

5. Gürdal ERİNÇ dedi ki:

6. serpil dedi ki:

neden bu dergilerde çukurovamızın tarihi anlatan insanlara da yer vermiyoruz oinsanların emeklerini tanıtmıyoruz sayın başkanım

Sayın Serpil Bolat,
      Derneğimize ve Çukurova Lobisi dergimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ediyorum. Maliniz net anlaşılamıştır.Tarihi yapanlar mı yoksa yazanlarımı kast ediyorsunuz? Galiba siz bizim dergilerimizi incelemişsiniz veya sadece kapak fotoğraflarını görmüşsünüz. ÇUkurova lobisi dergisi Çukurova tarihi ve Çukurova kahramanlarına özellikle yer vermektedir.
      Son sayımızda Milli Kuvvetler Komutanı Sinan Tekelioğlu, ondan öncekinde Gülekli Hatice, Saimbeyli ilçesine ad olan Şehit Kaymakam Saimbey, Kuvvay-ı Milliyeci Ahmet Remzi Yüreğir, Damar Arıkoğlu vb. kahramanlarımız her sayımızda tanıtılmaktdır.Unutulmayanlar…İz Bırakanlar sayfasında Çukurova Kahramanları anlatılmaktadır. Dergimizin Ocak sayıları “Kurtuluş Özel sayısı” ile Milli Mücadele tarihini anlatmaktadır. Hatay Özel sayısı ise Hatay’ın kurtuluşunu anlatmıştır.
      Bu nedenle dergimiz tarihe büyük önem vermektedir. Mailinizde neyi kast ettiğinizi yazarsanız memnun oluruz.
      Tekrar ilginize teşekkür eder, sevgilerimi iletir, tüm güzelliklerin sizinle olmasını temenni ederim.
      Çukurova Lobisi İmtiyaz Sahibi
      (Çukurovalılar Derneği Genel Başkanı)

7. ferihaceylan dedi ki:

güzel memeleketimin değerli insanlarının anlamlı başarılara imza atamış olması çok gururlandırdı başarılarınızın devamını diliyorum saygılar….

Sayın Feriha Ceylan,

Güzel temennileriniz için teşekkür eder, tüm güzelliklerin sizinle olmasını dilerim.
      Çukurova Lobisi İmtiyaz Sahibi
      (Çukurovalılar Derneği Genel Başkanı)

8. İbrahim ÇÖRTEN dedi ki:

Dergilerinize abone olmak istiyorum. aylık adresime göndermek mümkünmüdür ptt kanalıyla Teşekkürederiz.

• isa dedi ki:

İbrahim Bey,
      Gaziantep’e gelenler için yaptığınız duyuru beni duygulandırdı. Sizin gibi mensubiyet duygusu çok yüksek arkadaşımızın yanımda Ankara’da olmasını isterdim. Ama bu hassasiyetinize Allah razı olsun diyorum.
      Adresinizi ” baskan@cukurovader.org.tr ” adresine e-posta ile bildirirseniz son 4 sayı dergiyi (ücretsiz) adresine postalayabilirim.
      Dergiye abone olmak için 12 sayı Yıllık : 60 TL + 10 TL Posta ücreti olmak üzere yıllık abone ücreti 70 TL’dir.
      Hesap No: Garanti Bankası Necatibey Şubesi 130 / 6676701 nolu Ali Alper Çetin hesabı
      Bir kez daha ” örnek hemşehri “olmanız ve gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür eder, sevgi ve saygılar sunarım.
      Çukurovalılar Derneği Genel Başkanı

9. Kaan Bolat dedi ki:

Bu güzel Derginizin gelecek sayılarını sabırsızlıkla bekliyorum.Hazırlanmasında emeği geçen arkadaşların ellerine kollarına sağlık. Başarılarının devamını diler saygılar sunarım.

10. ESABİL HAKTANIR dedi ki:

Yayınlarınız bir kısmı elime geçti.Herkese teşekürler